1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Horwin SK1 tek şarjla 100 km yol alıyor

Horwin SK1 tek şarjla 100 km yol alıyor

Horwin, SK3 modeli 125 santimetre küplük iri elektrikli scooterin piyasaya çıkmasından sonra, aynı firma şimdi de yeni küçük SK1 modelini ortaya çıkardı.

Horwin SK1 tek şarjla 100 km yol alıyor

Enerji Günlüğü - Hedef kitlesini ‘gençler’ olarak belirleyen 50 santimetre küplük elektrikli scooter Horwin SK1, firmanın ürün yelpazesinin en küçüğü. 2,59 kilovat saatlik bir akü ile donanmış araç, 100 kilometreye kadar menzile sahip. 1,87 kilovat saatlik akü donanımlı ikinci versiyonun menzili ise 70 kilometre.

Yeni küçük modelin yapısı ve görünümü SK3 modeline benzemekle birlikte, SK1 modelinin performansları doğal olarak daha düşük. Arka tekerleğe entegre edilmiş 2 kilovatlık elektrikli motoru en çok saatte 45 kilometrelik bir hıza elveriyor. Bunun dışında ön farı, anahtarsız harekete geçme kabiliyeti, ön ve arka süspansiyonu ile SK3 modelinin birçok teknik özelliğine sahip. 

Yapımcı Çin firması şimdilik parçaların fiyatları ile ilgili çok ayrıntı vermedi. Ancak elektrikli scooter SK1 modelin ilk arz fiyatının 2 bin 990 avro olacağı belirtiliyor. Model önümüzdeki aylarda Fransa’da da satışa arz olunacak.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler