1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. I. Türkiye Enerji ve Maden Forumu başlıyor

I. Türkiye Enerji ve Maden Forumu başlıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin enerji alanındaki stratejik öneminin altını çizmek ve 2018 yılı içinde yükselen yatırım olanaklarını gündeme taşımak...

I. Türkiye Enerji ve Maden Forumu başlıyor

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin enerji alanındaki stratejik öneminin altını çizmek ve 2018 yılı içinde yükselen yatırım olanaklarını gündeme taşımak amacı ile bu yıl “1. Türkiye Enerji ve Maden Forumu: Fırsat Yılı 2018” düzenlenecek.

“1. Türkiye Enerji ve Maden Forumu: Fırsat Yılı 2018” 22 Şubat tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Sabah, A Haber, Takvim, Yeni Asır ve Para Dergisi tarafından, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde düzenlenmekte olan Forum çerçevesinde, enerji piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilip, en son gelişmeler ile uygulamaların farklı açılardan ele alınacağı bir platform oluşturulması hedefleniyor.

Etkinlikte “Yenilenebilir enerjide Türkiye modeli: teknoloji transferi ve yeka modelinin geleceği”, “Doğalgaz güvenliğinde yeni dönem ve LNG piyasası”, “Enerji yatırımları finansmanı”, “Türk madenciliğinde yeni model” gibi konular ele alınacak.

 
Önceki ve Sonraki Haberler