1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ICCI 2018 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu

ICCI 2018 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu

Enerji Günlüğü – Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen ICCI 2018 Uluslararası Çevre ve Enerji Fuarı kapsamında 7’ncisi verilen Enerji Ödülleri sahiplerini...

ICCI 2018 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu

Enerji Günlüğü – Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen ICCI 2018 Uluslararası Çevre ve Enerji Fuarı kapsamında 7’ncisi verilen Enerji Ödülleri sahiplerini buldu.

ICCI 2018, 24. Uluslararası Çevre ve Enerji Fuarı kapsamında bu yıl 7. Kez verilen ICCI Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. 7 farklı kategori ve 2 jüri özel ödülünün verildiği gecede firmaların projelerinin yanında projelere tedarik sağlayan firmalara da ödül verildi. Ödüller, Hidroelektrik, Rüzgar, Güneş, Biyokütle, Jeotermal, Doğalgaz ve Kömür Santralleri kategorilerinde verildi.

İşte ödül alan firmalar ve projeleri;

Hidroelektrik kategorisinde; Sanko Enerjiye ait Yokuşlu Kalkandere Hidroelektrik Santrali adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Atıl Paydaş, santralin ana ekipmancısı olan GE Enerji adına Hidro Ortadoğu Kuzey Afrika ve Türkiye Bölge Satış Direktörü Yasin Kasırga aldı.

Rüzgar kategorisinde; Borusan Enbw Enerji Yatırımları ve Üretim A.Ş.’ye ait Harmanlı Rüzgar Santrali adına ödülü İcra Kurulu Üyesi Tuna Güven, santralin ana ekipmancısı VESTAS firması adına ödülü Servis Müdürü Levent İshak aldı.

Güneş Kategorisi; Aluform Pekintaş Alüminyum San. ve Tic. A.Ş.’ye ait Düzce Fabrikası GES Çatı Uygulaması adına ödülü firma Satış ve Pazarlama Müdürü Galip Canoğlu, santralin ana ekipmancısı SCHMİD Pekintaş adına ödülü Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özhan Olcay aldı.

Biyokütle ve Atık kategorisinde; Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş.’ye ait Biyokütle Gazlaştırma Tesisi adına ödülü firma Yenilenebilir Enerji Müdürü Bülent Kurşun, projenin ana ekipmancı Gasification Consultancy firması adına ödülü Murat Doğru aldı.

Jeotermal kategorisinde; Türkerler Holding’e ait Alaşehir Jeotermal Enerji Santrali adına ödülü Agora Gaz Genel Müdürü Gökhan Yardım, ana ekipmancısı Ormat Teknoloji adına ödülü Genel Müdür Ali Cansun aldı.

Doğalgaz Santralleri kategorisinde; Gama Enerjiye ait İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali adına ödülü Genel Müdür Tamer Çalışır, ana ekipmancısı adına ödülü GE Enerji Servisleri Ülke Müdürü Ercüment Akıllı aldı.

Kömür Santralleri kategorisinde; Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait ZETES 3 Termik Santrali adına ödülü firma Genel Müdürü Emir Eren, ana ekipmancısı adına ödülü Harbin Elektrik CPO’su Qiao Shiming aldı.

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ

Elektrik Dağıtım kategorisinde; Müşteri Hizmetleri Memnuniyeti ve Sosyal Sorumluluk Projeleri ile VEDAŞ Vangölü Elektrik Dağıtım adına ödülü firma Elektrik Dağıtım Direktörü Ali Aydın aldı.

Soma Kömür Gazlaştırma Projesi (Trijen) adına ödülü Proje Yöneticisi Doç. Dr. Fehmi Akgün aldı. 

Raşit Kırkağaç - Fatma Metin / Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler