1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ICSG İstanbul 2016 hazırlıkları sürüyor

ICSG İstanbul 2016 hazırlıkları sürüyor

Enerji Günlüğü - Akıllı Şebekeler ile enerji kayıplarının büyük oranda azaltılmasını amaçlayan ICSG İstanbul 2016 2. Yürütme Kurulu Toplantısı...

ICSG İstanbul 2016 hazırlıkları sürüyor

Enerji Günlüğü - Akıllı Şebekeler ile enerji kayıplarının büyük oranda azaltılmasını amaçlayan ICSG İstanbul 2016 2. Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı.

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'nın 2. Yürütme Kurulu Toplantısı 9 Aralık 2015 tarihinde Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü'nde (BOTAŞ) gerçekleşti.

50 ülkeden beş binin üzerinde katılımcının yer alacağı, ICSG İstanbul 2016 'da Akıllı Şebekeler ile enerji kayıplarının büyük oranda azaltılması amaçlanıyor. İhracatın gelişimi ile ilgili olarak yarar sağlamakla birlikte üretici firmalar için dünyanın çeşitli ülkelerinde sermaye yapma imkanı da sağlayacak. Uluslararası arenadan sektör karar alıcılarının bir araya geleceği kongre için de toplantıda program komitesi oluşturuldu.

Kongrede Akıllı Şebeke Stratejileri, Akıllı Şebeke Sistemleri, Enerji Yönetim ve İzleme Sistemleri, Akıllı Şebekelerde Enerji Üretim ve depolama sistemleri, Enerji Tüketim Teknikleri, Akıllı Şebeke Ağları ve İletişim Teknikleri, Akıllı Şebekelerin Korunması, arızası, onarımı ve bakımı, Akıllı Şehirler için yenilikçi uygulamalar ve örnek çalışmalar, Akıllı Ulaşım Sistemleri gibi konular uluslararası bilim adamları, araştırmacılar ve akademisyenlerin sundukları bildiriler ile panellerde tartışılacak olup, Türkiye'nin de Akıllı Enerji ve Şehirlerdeki yol haritası belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler