1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İmran Okumuş PÜİS Başkanlığına seçildi

İmran Okumuş PÜİS Başkanlığına seçildi

Enerji Günlüğü - İmran Okumuş tek aday olarak katıldığı Olağanüstü Genel Kurul’da PÜİS Genel Başkanlığı’na seçildi.PÜİS’in Olağanüstü...

İmran Okumuş PÜİS Başkanlığına seçildi

Enerji Günlüğü - İmran Okumuş tek aday olarak katıldığı Olağanüstü Genel Kurul’da PÜİS Genel Başkanlığı’na seçildi.

PÜİS’in Olağanüstü Genel Kurulu bugün Ankara’da gerçekleştirildi. İmran Okumuş tek aday olarak katıldığı Olağanüstü Genel Kurul’da PÜİS’in 7. Genel Başkanı seçildi.

PÜİS ÇOK BÜYÜK BİR ÇINAR

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, PÜİS’in köklü bir geleneğe sahip olan büyük bir camia olduğunu belirterek, yeni dönemde PÜİS’in büyüklüğüne ve geçmişine yakışır bir şekilde hareket edeceklerini söyledi. Okumuş, “PÜİS çok büyük bir çınar. 48 yıllık geçmişi olan bu ulu çınarı hep birlikte daha ileriye taşımanın yollarını arayacağız. Bizler ticaret erbabıyız. Bizlere kavga yakışmaz. Biz hakkımızı uzlaşı yoluyla arayacağız. Uzlaşıyla çözüme kavuşmayan sorunlarımızı da hukuk yoluyla çözeceğiz. PÜİS bu sektörün çatı kuruluşudur. Sektördeki uzlaşının adresi de PÜİS’tir. Biz de PÜİS’in bu misyonuna yakışır biçimde sektörün tüm taraflarıyla ortak aklı oluşturmak için öncü olacağız. PÜİS'i sektör için adım atabilen, proje üretebilen bir sendika haline getireceğiz” dedi.

Bayilerin birlik beraberlik içinde olmaları halinde tüm sorunların çözülebileceğini söyleyen Okumuş, herkesi PÜİS etrafında birleşmeye davet etti. PÜİS'in tüm bayilerin sorunlarını çözmeye talip olduğunu söyleyen Okumuş, "Biz sadece üyelerimize değil, tüm bayilere hizmet vereceğiz" dedi.

PÜİS olarak kaçak akaryakıtın önlenmesi konusunda göreve talip olduklarını söyleyen Okumuş, "PÜİS olarak bir çok konuda misyon üstlenmek, görev üstlenmek istiyoruz. Bunun hakkını da çok iyi yerine getireceğimize inanıyorum. Bunu hep birlikte başaracağız. Elimde 34 tane sorun içeren liste var. Yani 34 tane çözüm bekleyen sorun var. Bunların hepsine değinsek, akşama kadar bitiremeyiz. Önemli olan bunları anlatmak değil, bunları nasıl çözeceğini bilmek. Biz bunların çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Bunu da başaracağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler