1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. IRENEC 2013’ün taslak programı belli oldu

IRENEC 2013’ün taslak programı belli oldu

Enerji Günlüğü - IRENEC 2013 3. Uluslararası Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı, 27-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek....

IRENEC 2013’ün taslak programı belli oldu

Enerji Günlüğü - IRENEC 2013 3. Uluslararası Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı, 27-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Konferansın amacı, yüzde 100 yenilenebilir enerjilere dönüşümün teknik, ekonomik, siyasi boyutlarının ve sanayide, mimaride, ulaşımda ve eğitimde hayata geçme yollarının tartışılacağı uluslararası bir platform yaratmak. Etkinlik, Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliğinin Türkiye Bölümü EUROSOLAR Türkiye tarafından düzenleniyor.

Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle yenilenebilir enerjilere dönüştürmenin konferansın bu seneki ana temasını oluşturacak. Konferansta, yenilenebilir enerji projeleri ve dağıtılmış enerji üretiminin ekonomisi ve yasal yapısı, yenilenebilir enerjiye yüzde 100 geçiş, enerji son kullanım verimliliği, binalarda enerji verimliliği, sürdürülebilir mimari ve tasarım, yenilenebilir enerjinin depolanması, şebeke bağlantıları, akıllı şebekeler ve enerji yönetimi, elektrikli araçlar, yerel yönetim ve enerji üretiminde yerel mülkiyet modelleri gibi başlıklara yer verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler