1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. İş dünyasında "Değişim Zamanı"

İş dünyasında "Değişim Zamanı"

Enerji Günlüğü - 17-18 Eylül  tarihlerinde İstanbul Swissotel’de gerçekleşecek olanYeşil İş – Green Business 2013 Konferansı, 5. yılında“Değişim...

İş dünyasında "Değişim Zamanı"

Enerji Günlüğü - 17-18 Eylül  tarihlerinde İstanbul Swissotel’de gerçekleşecek olanYeşil İş – Green Business 2013 Konferansı, 5. yılında“Değişim Zamanı” teması ile katılımcılarla buluşacak.

Türkiye’nin en güçlü sürdürülebilir iş platformu olarak kabul edilen Yeşil İş 2013’ün 5. yılında, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı,Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İTO ve İSO’nun katkıları ve katılımıyla; sürdürülebilir iş dünyasının en yeni gelişmeleri tartışılacak.

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından gerçekleştirilen ve geçtigimiz yılların büyük başarılarından güç alan Yeşil İş 2013, sürdürülebilir iş ve dünya liderlerini beşinci kez buluşturuyor ve 2 gün sürecek tartışmalar, paylaşımlar ve yenilikler için ev sahipliği yapıyor. Yeşil İş 2013’te,sürdürülebilir gelecek için sürdürülebilir iş modelleri yaratmak adına çalışmalar yapan tüm taraflar biraraya geliyor.

The Guardian Sustainable Business Genel Yayın Yönetmeni Jo Confino’nun moderatörlüğünde  gerçekleşecek CEO Oturumları ile, sürdürülebilir iş dünyasının en yeni parametreleri tartışılacak. İş dünyasından lider isimlerin bir araya geleceği oturumlarda, küresel pazarlarda lider olarak yer almak, iş dünyasını küresel tehditlerden koruyacak yeni fırsatlar gibi birçok önemli konu masaya yatırılacak.

Yeşil İş 2013’ün Stratejik Çözüm Ortaklığı’nı Schneider Electric üstlenirken; BASF ve Bio İstanbul, Capatect ve Rehau diğer önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor. Konferans kapsamında Sürdürülebilir Kalkında Derneği, UNDP, The Gold Standart gibi kurumlarla işbirliği yapılırken; konferans İmsad, Taba, Turob gibi kurumlar tarafından da destekleniyor. Yeşil İş 2013’ün basın çözüm ortakları arasında ise SkyTürk 360, HaberTürk, Radikal, Brandage, Ekoiq, Gayrimenkul Türkiye, Kariyer.net, Eko Yapı, Yeşil Bina, Su ve Çevre gibi kurumlar yer alıyor.

TÜM TARAFLAR BİRARAYA GELİYOR..

Kamu, özel sektör, üniversite ve STK paydaşlığının önemine vurgu yapan ve konu ile ilgili tüm tarafları biraraya getirerek farklı sektörlerdeki “sürdürülebilir iş modelleri”ne odaklananprogramıylaYeşil İş 2013,sürdürülebilirlik alanındaki yenifırsatlarıveişmodellerinikatılımcılarla paylaşıyor. Konferans, yenilenebilir enerji, sürdürülebilir inovasyon, sürdürülebilir finansman, sürdürülebilir yaşam ve tüketim, sürdürülebilir turizm, sürdürülebilir belediyeler ve sürdürülebilir ulaşım gibi konuları kapsayan oldukça zengin bir içeriğe sahip.Farklı sektörleri buluşturan Yeşil İş 2013'te, iş dünyasının liderleri, sürdürülebilir büyümenin uzmanları, özel sektör,kamu sektörü,sivil toplum ve akademisyenler gündemi değerlendirirken, iş modellerinin geleceğine şekil verecek görüşlerini aktarıyorlar.

İŞ DÜNYASININ GÜNDEMİ: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Ekonomik, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Sürdürülebilirlik Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sungur Bursa,“Akademi olarak  bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz Yeşil iş 2013: Sürdürülebilir İş Buluşması’nın Türk iş dünyasının global pazarlarda lider olması için kaçınılmaz olan sürdürülebilirlik dönüşümüne ivme kazandıracağına ve değer katacağına inanıyor; bu konudaki tüm çalışmalar için örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz.”diyor.

Önceki ve Sonraki Haberler