1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İSDEMİR 8.Hava Ayrıştırma Tesisi ihalesi ön seçimi yapacak

İSDEMİR 8.Hava Ayrıştırma Tesisi ihalesi ön seçimi yapacak

Enerji Günlüğü - İSDEMİR-İskenderun Demir ve Çelik Anonim Şirketi,İskenderun’da kurulu entegre İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları’na 8.Hava Ayrıştırma...

İSDEMİR 8.Hava Ayrıştırma Tesisi ihalesi ön seçimi yapacak

Enerji Günlüğü - İSDEMİR-İskenderun Demir ve Çelik Anonim Şirketi,İskenderun’da kurulu entegre İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları’na 8.Hava Ayrıştırma Tesisi temini için firma ön seçimi yapacak.

İSDEMİR-İskenderun Demir ve Çelik Anonim Şirketi,İskenderun’da kurulu entegre İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları’na 8.Hava Ayrıştırma Tesisi temini için firma ön seçim ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayınladı.

Teklifçi firmalar başvuru mektubunda proje adını açıkça belirtecekler. Soru formları ve proje tanıtım detaylarına ERENCO web sitesinden (www.erenco.com.tr) ulaşılabilecek. Firmalar ön seçim dokümanlarını eksiksiz hazırlayarak en geç 02 Nisan 2014 günü saat 17.00’den önce ERDEMİR Mühendislik, Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (ERENCO) Merdivenköy Yolu Caddesi No. 7 Küçükbakkalköy 34750 Ataşehir / İstanbul Faks No : (216) 469 48 37 / 469 48 30 ve Tel No :(216) 469 80 65 / 469 80 66adresine gönderecekler.

İhaleye yalnızca ön seçimde yeterli görülen firmalar katılabilecekler. Zamanında müracaatı bulunmayan firmaların ön seçime katılmaları ve dolayısıyla ihaleye girmeleri mümkün olmayacak.

Tüm yazışmaların İngilizce yapılacağı başvurularda konu İSDEMİR 8. HAVA AYRIŞTIRMA TESİSİ PROJESİ ÖN SEÇİM MÜRACAATI şeklinde açıkça yazılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler