1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Işıklar Enerji 3.4 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı

Işıklar Enerji 3.4 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı

Enerji Günlüğü – Işıklar Enerji, bağlı ortaklığı Çimtek Çimento üzerinden 3 milyon 360 bin dolarlık bir sözleşme imzaladı. Işıklar Enerji...

Işıklar Enerji 3.4 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı

Enerji Günlüğü – Işıklar Enerji, bağlı ortaklığı Çimtek Çimento üzerinden 3 milyon 360 bin dolarlık bir sözleşme imzaladı. 

Işıklar Enerji ve Yapı Holding AŞ’nin bağlı ortaklığı Çimtek Çimento Teknolojisi Mühendislik AŞ, İspanyol sermayeli Kyretabı Turkey Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile 3.360.000 dolar bedelli bir sözleşme imzaladı. 

Kyretabı Turkey Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ, Kyretabı Sarralle Group SL tarafından kurulmuş, İspanyol sermayeli bir şirket. 

İmzalanan sözleşmeye göre, Çimtek tarafından Befesa Silvermet İskenderun Çelik Tozu Geri Dönüşümü AŞ’nin fabrikasında, kapasite artışı yatırımıyla ilgili olarak hammadde hazırlama sistemleri ve çeşitli depoların mühendislik, imalat, ekipman temini, elektrik ve otomasyon, çelik ve inşaat işleri bir yıl içinde yapılarak devreye alınacak. 15 Ekim 2018 tarihinde işin geçici kabulünün yapılması planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler