1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Işıklar HES’in işletilmesi ihalesi 1 Ekim’de

Işıklar HES’in işletilmesi ihalesi 1 Ekim’de

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü, Işıklar Hidroelektrik Santrali’nin (HES) işletilmesi için açtığı ihalesini Resmi...

Işıklar HES’in işletilmesi ihalesi 1 Ekim’de

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü, Işıklar Hidroelektrik Santrali’nin (HES) işletilmesi için açtığı ihalesini Resmi Gazete’de ilan etti.

İŞİN KAPSAMI

İhale kapsamında, EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü'ne ait Işıklar Hidroelektrik Santralı tesisleri ile müştemilatının 2 yıllığına 8 personel ile çalıştırılması suretiyle elektrik enerjisi üretilmesi ve üretilen enerjinin iletim ve dağıtım şebekesine verilmesi için gerekli işletme, bakım, onarım, revizyon işleri ile diğer yardımcı hizmetlerin teknik şartname doğrultusunda hizmet alımı yoluyla yaptırılması işleri yer aldı.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 1 EKİM

İhale teklifleri, 1 Ekim 2013 tarihinde saat 14.00’e kadar, EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü Doğankent/Giresun (Muhaberat Servisi) adresine elden verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Postadaki gecikme nedeni ile geç gelen Teklif mektupları değerlendirmeye alınmayacak.

İHALE, EÜAŞ’IN İHALE YÖNETMELİĞİ’NE GÖRE YAPILACAK

İhale 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi olmayıp, EÜAŞ’ın Satın alma ve İhale Yönetmeliğinin usul ve esasları doğrultusunda yapılacak.

Şartnameler, 50 TL karşılığında EÜAŞ Doğankent HES İşletme Müdürlüğü’nden temin edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler