1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İstanbul Belediyesi petrol atıklarını yok ettirecek

İstanbul Belediyesi petrol atıklarını yok ettirecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediyesi deniz araçlarından toplanan petrol ve petrol türevi atıkların bertaraf edilmesi için ihale açtı.İstanbul...

İstanbul Belediyesi petrol atıklarını yok ettirecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Büyükşehir Belediyesi deniz araçlarından toplanan petrol ve petrol türevi atıkların bertaraf edilmesi için ihale açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deniz araçlarından toplanan, MARPOL 73/78 Ek-I kapsamındaki susuzlaştırılmış ve su oranı düşürülmüş 13.000 m³ (± % 25 oranında değişebilecek) petrol ve petrol türevi atıkların bertaraf edilmesi için açtığı kapalı teklif usulü ihaleyi bugünkü Resmi Gazete'de yayınladı.

İhalenin muhammen bedeli 2.353.000.-TL + KDV olup, geçici Teminat tutarı 70.590.-TL'dir.

İhale için yeterlilik son başvuru 10 Mart 2014 Saat: 15:00'e kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Bahariye Cad. Haliç Tekke Parkı İçi (Eyüp Devlet Hastanesi Karşısı) Eyüp/İSTANBUL adresine yapılacak.

İhale 12 Mart 2014 tarihinde Saat: 12:00'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul adresinde yapılacak.

İhale Şartnamesi 20.-TL bedelle Deniz Hizmetleri Müdürlüğü Bahariye Cad. Haliç Tekke Parkı İçi (Eyüp Devlet Hastanesi Karşısı) Eyüp/İSTANBUL adresinden satın alınabilecek  veya aynı yerde ücretsiz görülebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler