1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul`da elektrik kesintisi

İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - Kadıköy, Pendik, Üsküdar ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde yarın 6 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu...

İstanbul`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - Kadıköy, Pendik, Üsküdar ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde yarın 6 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ’den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Kadıköy'de, yarın 09.00-15.00 saatleri arasında, Rıhtım Caddesi, Başçavuş, Teyyareci Sami Sokaklar ve civarında, Rasimpaşa Mahallesi, Uzunhafız, İzzettin, Yeldeğirmeni ve İskele Sokaklar ile M. Nurettin Selçuk Caddesi'nde elektrik kesintisi yapılacak.

Pendik'te, 29 Mayıs Çarşamba günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Velibaba Mahallesi, Kartal Kapalı E Tipi Cezaevi, Temsa Sitesi, Çağlayan Sokak park içi, Yakacık Caddesi ve Erenler Sitesi'ne elektrik verilmeyecek. Üsküdar'da, 29 Mayıs Çarşamba günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Soyak Kandilli Evleri, Bahçelievler Ata 2 Sitesi, Yazgülü, İğde, Kestane, Meşe ve Atabek Sokaklarda kesinti uygulanacak.

Çekmeköy'de, 29 Mayıs Çarşamba günü 09.00-15.00 saatleri arasında, Ekşioğlu Beşyıldız 3. Etap, Onur Sitesi, Yeşil Kuşak Sitesi, Mimar Sinan Mahallesi, Akkan, Migros ve civarı, Aydın Menderes Caddesi, Gökdeniz Sitesi ve civarı ile Göl Konakları civarında kesinti yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler