1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. İtalyan rüzgar şirketi Türkiye'de

İtalyan rüzgar şirketi Türkiye'de

Enerji Günlüğü -  İtalyan rüzgar enerjisi şirketi LEITWIND, Türkiye’deki ikinci ofisini İstanbul’da açtı. İtalyan enerji şirketi LEITWIND,...

İtalyan rüzgar şirketi Türkiye'de

Enerji Günlüğü -  İtalyan rüzgar enerjisi şirketi LEITWIND, Türkiye’deki ikinci ofisini İstanbul’da açtı. 

İtalyan enerji şirketi LEITWIND, ülke müdürlüğü pozisyonuna Can Güven’i atadı ve Türkiye’deki ikinci ofisini İstanbul’da açtı. 

LEITWIND Genel Müdürü Davide Albani, 27-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşen ICCI 2016 Fuarı’nda yaptığı bilgilendirmede, Türkiye pazarının kendileri için oldukça heyecan verici olduğunu belirterek, ürünlerini ve deneyimlerini Türk yatırımcılara da sunmak istediklerini söyledi.

Can Güven ise konu ile ilgili olarak; “Lisansız rüzgar türbini pazarında lider olmak hedefimiz. Tüm iki yıllık planlamamızı bu doğrultuda şekillendirdik. LEITWIND’in kurulumdan servis sürecine, kaliteden yatırımın geri dönüşüne kadar birçok alanda rakiplerinden farklılaşması hedeflerimize ulaşmak konusunda bize yardımcı olacak. Aslında son zamanlarda Türkiye’de kentsel ve kış sporları için kullanılan her iki teleferik sektöründe de sayısız proje gerçekleştirdik. Leitner’in Türkiye’de uzun yıllardır rol oynamasının yanında şimdi ise Leitwind ile lisanssız segmentte üç rüzgar türbininin kurulumuna başlıyoruz. Doğal olarak bu birliktelik bize grubun çeşitli dalları arasında daha çok sinerji sağlıyor. Bu durum Türkiye pazarında türbinlerin bakım ve yönetimi gibi açılardan da çok önemli bir etkiye sahip.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler