1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İzmir esnafına ucuz elektrik imkanı

İzmir esnafına ucuz elektrik imkanı

Enerji Günlüğü - İESOB'nin TEK ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde yüksek fatura ödeyen esnaf ve sanatkarlar elektriği yüzde 11 indirimli kullanacak. İzmir...

İzmir esnafına ucuz elektrik imkanı

Enerji Günlüğü - İESOB'nin TEK ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde yüksek fatura ödeyen esnaf ve sanatkarlar elektriği yüzde 11 indirimli kullanacak. 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), TEK elektrik firması ile imzaladığı protokol kapsamında esnaf sanatkarlara yüzde 11 oranında indirimli elektrik kullanma imkanı sağladı.

Yapılan anlaşmaya göre, aylık faturası 120 liranın üzerinde olan esnaf ve sanatkarlar, elektriklerini TEK'ten almaları halinde, aktif kullanım tutarından yüzde 11 oranında indirim yapılacak. 

 İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, 'Esnaf sanatkarların iş potansiyellerinin azaldığı bir dönemde kesimin üretim maliyetlerini düşürmek önemli. Çağın getirdiği yeniliklere ve rekabet düzenine uyum konusunda üyelerimize doğru rehberlikler vermeyi amaçlıyoruz. Bu noktada enerji konusunda da esnaf sanatkarlara yeni alternatifler sunuyoruz. Protokol ile enerjinin ham maddelerinden olan ve esnaf sanatkarların üretimlerinde yoğun tükettikleri elektriğin maliyetini düşürmeyi hedefliyoruz' dedi. 

Esnaf sanatkarlar 0 850 433 0 535 Nolu 'Enerji Danışma Hattı'mızı arayarak faturalarını nasıl ucuzlatacakları konusunda bilgi alabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler