1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İzmit’te aydınlatma direkleri yenileniyor

İzmit’te aydınlatma direkleri yenileniyor

Enerji Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ortak Aydınlatma Projesi kapsamında İzmit merkezdeki yürüyüş yolunda...

İzmit’te aydınlatma direkleri yenileniyor

Enerji Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ortak Aydınlatma Projesi kapsamında İzmit merkezdeki yürüyüş yolunda bulunan aydınlatma direkleri yenileniyor. 

İzmit şehir merkezindeki aydınlatma şebekesinin yenilenmesi için SEDAŞ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi el ele vererek çalışmalara başladı. İzmit’in en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet ve Hürriyet caddelerindeki 135 adet aydınlatma direğinin, ekonomik ömrünü doldurması  ve muhtelif noktalarda da  yer altı kablolarının arızalı olması nedeniyle SEDAŞ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmaları sonucu yenilenmesi sağlanıyor. 

SEDAŞ’tan İzmit şehir merkezine 150 Bin TL aydınlatma yatırımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen ortak çalışmanın SEDAŞ olarak kendilerini mutlu ettiğini belirten SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, bölgede başlayan çalışma kapsamında aydınlatma direk ve konsollarının Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildiğini, armatür, ampül ve işciliğin ise SEDAŞ çalışanları tarafından yürütüldüğünü açıkladı. Güven ayrıca, “İki ana cadde de yaklaşık 4 km’lik bir alanda aydınlatma çalışmalarına start verdik. Bu kapsamda 135 adet aydınlatma direği, 135 adet armatür, 600 mt yer altı kablosu ve 4 bin metre bakır iletken kullanarak İzmit şehir merkezindeki aydınlatma şebekesinin yenilenmesini sağlıyoruz. Şirketimizin, bu projede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek gerçekleştirdiği çalışma nedeniyle, bu projede emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve yetkililerine verdikleri destekten ve sağladıkları iş birliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler