1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kablo ve tel sektörü İstanbul`da buluşuyor

Kablo ve tel sektörü İstanbul`da buluşuyor

Enerji Günlüğü - Kablo ve tel sektörü, 5 milyar dolara ulaşan küresel ticaretteki payını büyütmek amacıyla 15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Kablo&Tel...

Kablo ve tel sektörü İstanbul`da buluşuyor

Enerji Günlüğü - Kablo ve tel sektörü, 5 milyar dolara ulaşan küresel ticaretteki payını büyütmek amacıyla 15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Kablo&Tel - Kablo Aksesuarları, Kablo Gruplama ve Elektro İzolasyon Malzemeleri, Ekipmanları ve Makineleri Fuarı'nda buluşuyor.
CNR EXPO İstanbul’da gerçekleşecek Fuar, CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Kablo&Tel Fuarı ulusal ve uluslararası ölçekte faaliyet gösteren ve 160 ülkeye ihracat yapan katılımcı firmaları, dünyanın dört bir yanından gelecek alıcılarla buluşturacak.
CNR Holding Kurumsal İletişim Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Özhan Carda, bu fuarı dünya markası haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Carda, "Yeni iş modelleri yaratılarak kablo ve tel endüstrisinin gelişmesine katkı sağlayacak fuarda katılımcı firmalarımızı hedef bölgelerden davet ettiğimiz önemli alıcı gruplarıyla buluşturacağız. Başta Türkiye olmak üzere Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, İsviçre, Avusturya, Birleşik Arap Emirliği, Çin ve Güney Kore fuarın katılımcı ülkelerinden bazıları. Kablo ve tel sektörünün Türkiye'deki küresel vitrini olan fuarı Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İletken Derneği'nin desteğinde devler ligine taşıyacağız" dedi.
Kablo&Tel Fuarı'nda; kablo, kablo gruplamaları, tel, özel ekipmanlar ve ölçüm aletleri sergilenecek. Kablo, tel ve aksesuar üreticilerinin yanı sıra ekipman ve sektöre sertifika sağlayan kurumlar da fuarın katılımcıları arasında yer alacak. Kablo&Tel'e başta İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, Irak, Mısır, Libya, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere sektörün hedef pazarları olan ülkelerden yoğun ziyaretçi bekleniyor.
Ekonomi Bakanlığı desteği ve İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği iş birliğinde fuara alım heyetleri de getirilecek. İngiltere, Almanya, İtalya, İsveç, Belçika, Suudi Arabistan, BAE, Mısır, Cezayir, Rusya Federasyonu, Türkmenistan ve Kazakistan gibi ülkelerin dahil olduğu önemli ihracat pazarlarından karar vericiler fuarda Türk üreticiler ve firmalar ile bir araya gelme fırsatı bulacaklar.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler