1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Kanije RES halkın görüşüne açıldı

Kanije RES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Halkın görüşüne açılan Edirne ve Tekirdağ il sınırları içindeki 48 MW'lık Kanije RES için 01/10/2015 tarihinde Halkın Katılım...

Kanije RES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Halkın görüşüne açılan Edirne ve Tekirdağ il sınırları içindeki 48 MW'lık Kanije RES için 01/10/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Derne Temiz Enerji Üretim A.Ş. tarafından, Tekirdağ İli, Hayrabolu İlçesi, Subaşı Mevkii'nde kurulması planlanan 48 MW kurulu gücünde Kanije Rüzgâr Enerji Santrali projesiiçin ÇED Sürecinin başladığı ve 01/10/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılan projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla01/10/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

TRAKYA'YA 48 MW'LIK KANİJE RES KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler