1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Karakaş: Togg’da ekosistem sürdürülebilirlik üzerinde yükseliyor 

Karakaş: Togg’da ekosistem sürdürülebilirlik üzerinde yükseliyor 

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Togg’un doğuştan yeşil, doğuştan sürdürülebilir bir şirket olduğunu belirterek, Türkiye’nin yeşil dönüşümünü hızlandırmaya devam edeceklerini açıkladı.

Karakaş: Togg’da ekosistem sürdürülebilirlik üzerinde yükseliyor 

Enerji Günlüğü - Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında sürdürülebilirlik konusunda fark yaratacak uygulamaları hayata geçirmek için gerekli tüm adımları uluslararası standartların ötesinde olacak şekilde attıklarını kaydetti.

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’un CEO’su M. Gürcan Karakaş, Londra’da düzenlenen İngiltere-Türkiye Yeşil Finans Konferansı’nda (UK-Turkey Green Finance Conference) yaptığı konuşmada, üretimden yatırıma oluşturdukları mobilite ekosisteminin doğası gereği sürdürülebilir olduğunu belirtti. 

Karakaş, “Biz doğuştan yeşil ve sürdürülebilir bir markayız. Togg, sadece kullanılırken sıfır emisyonlu bir akıllı cihaz değil. Veriye dayalı iş modelimiz, bir teknoloji şirketi olarak geliştirdiğimiz mobilite çözümlerimiz, akıllı enerji ve akıllı yaşam çözümleri alanındaki yeniliklerimizle ördüğümüz ekosistem sürdürülebilirlik üzerinde yükseliyor. İklim değişikliğiyle mücadele kapsamında sürdürülebilirlik konusunda fark yaratacak uygulamaları hayata geçirmek ve tüm ekosistemi bunun bir parçası haline getirmek için gerekli tüm adımları uluslararası standartlara uygun ve hatta standartların ötesinde olacak şekilde atıyoruz” dedi. 

Karakaş, Togg’un sürdürülebilirlik stratejisini kullanıcıya değer yaratacak aksiyonlar etrafında şekillendirdiklerini vurgulayarak, sürdürülebilirlik konusunda proje bazlı işlerden ziyade bütüncül bakış açısına sahip yaklaşımlara ayrılan kaynakların artması gerektiğine de vurgu yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler