1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi yenilenebilir enerji doçentleri arıyor

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi yenilenebilir enerji doçentleri arıyor

Enerji Günlüğü – Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Mühendislik fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümleri...

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi yenilenebilir enerji doçentleri arıyor

Enerji Günlüğü – Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Mühendislik fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümleri için birer adet devamlı statüde doçent istihdam edilecek.

Enerji sistemleri Mühendisliği, Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalı için başvuracak adaylarda, donör ve akseptör grupları içeren polifloren türevlerinin elektromik özelliklerinin incelenmesi konusunda çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor.

 Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, elektronik malzemeler Anabilim Dalı’nda istihdam edilecek adayların ise, hidrojen/güneş pili uygulamaları üzerine çalışmaları olması gerekiyor.

Adayların, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nin WEB sayfasında başvurularını yaptıktan sonra istenilen belgelerin çıktıları ( Başvuru Dilekçesi, Taahhütname, Özgeçmiş, Akademik ve İdari etkinlikler listesi) ve istenen diğer belgeleri, 15 gün içinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı’na şahsen veya posta ile ulaştırmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler