1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi enerji uzmanı doçent alacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi enerji uzmanı doçent alacak

Enerji Günlüğü – Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, ısı ve yanma tekniği alanında uzman bir öğretim üyesi alacak. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi...

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi enerji uzmanı doçent alacak

Enerji Günlüğü – Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, ısı ve yanma tekniği alanında uzman bir öğretim üyesi alacak. 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Mühendislik Fakültesi’ne bağlı Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde görevlendirmek üzere doçent unvanı bulunan bir öğretim üyesi alacak. 

Adayların moleküler baskılama, optik ve gravimetrik nanosensörler, ince film üretimi ve karakterizasyonu konularında çalışmış olmaları gerekiyor. 

Başvuru yapmak isteyenlerin üniversitenin internet sitesinden (www.kmu.edu.tr) elektronik ortamda başvuru yaptıktan sonra bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosya ile birlikte; anabilim dalını belirten dilekçelerine ilave olarak özgeçmişlerini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, doçentlik başarı belgelerini, yayın listelerini, iki adet vesikalık fotoğraflarını ve kamu kurumlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar ise hizmet belgelerini eklemek suretiyle, 18 Eylül 2018 tarihine kadar, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya postayla ulaştırmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler