1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kars BESİ OSB elektrik dağıtım şebekesi yaptıracak

Kars BESİ OSB elektrik dağıtım şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kars Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi ihale edilecek.Kars Tarıma Dayalı...

Kars BESİ OSB elektrik dağıtım şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kars Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi ihale edilecek.

Kars Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nın ilanına göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kredi desteği ile Kars Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

İhalede yapılacak iş, Kars TDİ (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Yol, İçme Suyu, Atıksu, Yağmursuyu, Telekom ve Elektrik Dağıtım Şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini kapsıyor.

Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 850 takvim günü süresince tamamlanacak.

Yapılacak iş için keşif bedeli (2016 B.F.) 26.891.800,17 TL olarak, geçici teminatı ise  1.882.426,01 TL olarak belirtildi.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale 14/06/2016 tarihinde saat 10.00'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 12. kat 1229 nolu Salon Lodumlu/ANKARA adresinde yapılacak. Teklif dosyasının, en geç ihale günü saat 10.00’a kadar aynı adrese sunulabileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilebilecek.

İhale dokümanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 12. Kat (1229 Nolu açık büro) Lodumlu/ANKARA veya Kars Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyet Mah. Şehit Yusuf Bey Cad. No: 20 KARS adreslerinde görülebilecek veya 750,00 TL ihale dokümanı bedelini Kars Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesinin Halkbank Bankası Kars Şubesi TR81 0001 2009 4800 0010 2604 01 IBAN numaralı hesabına yatırıldıktan sonra dekontla birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanlığı Eskişehir Yolu 9. Km. 12. Kat (1229 Nolu açık büro) Lodumlu/ANKARA adresinden temin edilebilinecek.

Önceki ve Sonraki Haberler