1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kayseri Kocasinan’da akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Kayseri Kocasinan’da akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Kayseri Kocasinan’da bir adet akaryakıt istasyonu alanı arsası satışı için ihale düzenlenecek. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı,...

Kayseri Kocasinan’da akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Kayseri Kocasinan’da bir adet akaryakıt istasyonu alanı arsası satışı için ihale düzenlenecek. 

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Oruçreis Mahallesi’nde, ada no: 7709, parsel no:1’de bulunan, 4.089,91 m2 genişliğindeki bir adet akaryakıt istasyonu alanı arsasının satışı için kapalı teklif usulüyle ihale düzenleyecek. 

İhale konusu arsa için 4.000.000 TL muhammen bedel ve 120.000 TL de geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale, 09 Ekim 2018 günü, saat 14.35’te, Kayseri Kocasinan Belediyesi, Meclis Toplantı Salonunda, İhale Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek. 

İhale şartnamesi Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğinde mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilecek ve 1.000 TL karşılığında Kocasinan Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğinden temin edilebilecek. 

Tekliflerin ihale günü, en geç saat 12.00’ye kadar Kocasinan Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğine verilmesi ya da taahhütlü olarak posta ile aynı adrese gönderilmesi gerekiyor. 

İhaleyi kazanan, sözleşmenin imzalanmasından sonra 15 gün içinde ihale bedelinin %25’ini, vergileri, ilan bedelleri gibi masrafları üstlenecek ve peşin olarak ödeyecek. Kalan tutar 12 eşit taksit halinde ödenecek. İhale bedelinin tamamının peşin ödenmesi durumunda, ihale bedeli üzerinden %5 indirim uygulanacak, ancak indirim oranı muhammen bedelin altına düşemeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler