1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kemal Yıldır`dan TEİAŞ çalışanlarına veda mesajı

Kemal Yıldır`dan TEİAŞ çalışanlarına veda mesajı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Kemal Yıldır, şirket çalışanlarına yönelik bir veda mesajı yayınladı. Yıldır,...

Kemal Yıldır`dan TEİAŞ çalışanlarına veda mesajı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Kemal Yıldır, şirket çalışanlarına yönelik bir veda mesajı yayınladı. Yıldır, birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirttiği ekibine teşekkür ederek helallik istedi. Yıldır'ın TEİAŞ çalışanlarına veda mesajı şöyle:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Bundan 6 yıl önce 19 Ekim 2009 tarihinde vekaleten ve 23 Ağustos 2010 tarihinde asaleten başladığım ve 6 yıl boyunca şeref ve gururla yüklenmiş olduğum TEİAŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden 6 Nisan 2015 tarihi itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

Bu altı yıl boyunca sizlerle birlikte çok büyük işlere imza attık. Hedeflerimiz ve ideallerimiz büyüktü. Teşekkülümüzün bütün zorlu ve kronik sorunlarını birlikte göğüsledik ve Allah'a şükürler olsun ki bunların çoğunu aşmayı başardık. Teşekkülümüzün hedeflerine ulaşması yolunda bana inandığınız ve bana verdiğiniz destek ve güven için çok teşekkür ederim. Genel Müdürünüz olarak bana göstermiş olduğunuz yakınlğıı ve güveni hiçbir zaman unutmayacağım. Çük güzel çok fedakar çok samimi insanlar tanıdım. Sizleri tanıdığım ve sizlerle çalıştığım için mutluyum ve sizlere minnettarım. Ben, bu ekibin bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum ve bu böyle kalacak. Benden taraf bir hak varsa helal ediyorum. Sizlerden de helallik diliyorum, hakkınızı helal edin.

Sizlere son sözüm, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi bir planlama iyi bir prje, iyi bir proje iyi bir tesis ve iyi bir tesis ve iyi bir işletme mantığı içerisinde üzerinize düşen görevleri, yoğun ve özverili çalışmalarıyla en zor şartlar altında bile en iyi şekilde yapma gayreti içinde, kalite güvencesi ve saygının güçlendirdiği güven ortamında, çağdaş bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarınıza devam etmenizdir. Her zaman olduğu ve olacağı gibi en içten sevgilerimi iletiyorum.

Allah'a emanet olun.

Kemal Yıldır"

YILDIR: KAZA OLDU, SORUMLULUĞUM VAR, İSTİFA ETTİM

Önceki ve Sonraki Haberler