1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kemerburgaz Üniversitesi elektrik profesörü arıyor

Kemerburgaz Üniversitesi elektrik profesörü arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, haberleşme alanında uzmanlaşmış bir elektrik-elektronik profesörü alacak.İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi...

Kemerburgaz Üniversitesi elektrik profesörü arıyor

Enerji Günlüğü - İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, haberleşme alanında uzmanlaşmış bir elektrik-elektronik profesörü alacak.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü için bir profesör istihdam edeceğini duyurdu. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, adayların Elektrik - Elektronik Mühendisliği alanında lisans derecesine sahip olması ve/veya Lisansüstü eğitimlerini bu alanlarda yapmış olması gerekiyor. Ayrıca adayların haberleşme alanında uzmanlaşmış olması da gerekiyor. 

İsteklilerin  İlanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde başvurularını İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, Mahmutbey, Dilmenler Caddesi No: 26    34217 Bağcılar / İstanbul adresine yapmaları gerekiyor. 

Eğitim dili İngilizce olduğu için adayların YÖK tarafından onaylanan sınavlardan birinden, İngilizce dilinde 80 ve üzeri puan almaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler