1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Kemerköy Elektrik küresel dövme çelik bilya alacak

Kemerköy Elektrik küresel dövme çelik bilya alacak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan küresel dövme çelik bilya satın alacak.Kemerköy Elektrik...

Kemerköy Elektrik küresel dövme çelik bilya alacak

Enerji Günlüğü - Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan küresel dövme çelik bilya satın alacak.

Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kemerköy Termik Santralı'nın ihtiyacı olan 5 kalemde toplam 230 ton kireçtaşı değirmen küresel dövme çelik bilya alımıaçık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 10 Nisan 2014 Perşembe günü saat 14.00’de Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü G-6 Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü adresinde görülebilecek ve 50,00.-TL karşılığı aynı adresten alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 60,00 Türk Lirası doküman bedelini şirketimizin Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Milas Şubesi nezdindeki TR190001500158007267898036 no’lu hesabına yatıracaklar ve ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını 0 252 532 36 00-532 30 01 faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce gönderecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler