1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kemerköy, satılmadan önce bakımdan geçecek

Kemerköy, satılmadan önce bakımdan geçecek

Enerji Günlüğü - Özelleştirme sürecindeki Kemerköy Termik Santrali, satılmadan önce altı ay sürecek bakım, onarım ve teknik temizlikten geçirilecek.Kemerköy...

Kemerköy, satılmadan önce bakımdan geçecek

Enerji Günlüğü - Özelleştirme sürecindeki Kemerköy Termik Santrali, satılmadan önce altı ay sürecek bakım, onarım ve teknik temizlikten geçirilecek.

Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ Genel Müdürlüğü, Muğla Milas'taki Kemerköy Termik Satnrali için bakım, onarım ve teknik temizlik hizmet alım ihalesi açtı. Söz konusu işler, açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale Kemerköy Termik Santralı'nda, özel teknik şartnamesinde tanımları yapılmış olan, bakım, onarım, teknik temizlik, gözlemcilik, sistem kontrolü ve benzeri işlerin 345 kişi ile 6 ay (180 takvim günü) süreyle yapılmasını kapsıyor.

Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ Genel Müdürlüğü Ören Milas/MUĞLA adresinde 12 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te yapılacak ihale kapsamındaki işlerin yapılmasına 24 Nisan 2014 tarihinde başlanacak.

İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamayacak. İhaleyi kim alırsa, ihale kapsamındaki işlerin tamamını kendisi yapacak.

BANKA TEMİNATI İSTENECEK

İstekliler, teklif edecekleri bedelin yüzde 10'undan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubunu ibraz edecek. Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak da sağlanabilecek.

KONSORSİYUM OLARAK TEKLİF YOK

İhaleye, deneyimli firmalar katılabilecek. Bu çerçevede, isteklilerin son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin yüzde 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeleri ibraz etmeler isteniyor. İş ortaklıklarında, ortaklardan birinin istenilen belgeyi sunması yeterli kabul edilecek. Konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak.

İHALE YERLİ VE YABANCILARA AÇIK

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Servisi Ören Milas / MUĞLA adresinden satın alınabilecek. İhaleye teklif vereceklerin ihale dokümanını satın almaları şart.

TEKLİFLER BİRİM FİYAT ÜZERİNDEN

İstekliler tekliflerini, birim fiyatlar üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşmesi imzalanacak. İhalede, işin tamamı için teklif verilecek

YÜZDE 3 GEÇİCİ TEMİNAT VERİLECEK

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günü olacak. İhale Elektrik Üretim AŞ. Genel Müdürlüğünün 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 3'üncü Maddesinin (g) Bendi Kapsamında Yapacağı Mal ve Hizmet Alımları Hakkında Yönetmelik esaslarınca yapılacak.

YATAĞAN, KEMERKÖY; YENİKÖY VE ÇATALAĞZI SANTRALLERİ KAÇA GİDER? DR. NEJAT TAMZOK'UN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞTE ÖZELLEŞTİRİLECEK DÖRT SANTRALİN KÜNYESİ (YATAĞAN, KEMERKÖY, YENİKÖY VE ÇATALAĞZI'NIN 2012 VERİMLİLİKLERİ) 

Önceki ve Sonraki Haberler