1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kırıkkale'de YG-AG elektrik şebekesi yaptırılacak

Kırıkkale'de YG-AG elektrik şebekesi yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde YG-AG Elektrik ve Telekom Şebekesi yaptırılacak.Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas...

Kırıkkale'de YG-AG elektrik şebekesi yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde YG-AG Elektrik ve Telekom Şebekesi yaptırılacak.

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile YG-AG Elektrik ve Telekom Şebekesi yapım işinin birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edileceğini duyurdu. 

YG-AG Elektrik ve Telekom Şebekesi yapımı için sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 31/05/2017 tarihine kadar tamamlanacak.

İhale, 11/10/2016 tarihinde saat 10.00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154   1. Kat 159 nolu Toplantı Salonunda yapılacak. 

Teklifler ihale tarihi e saatine kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154     1. Kat 155 nolu odasına verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binasında görülebilecek ve 350 TL karşılığı satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler