1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kırşehir’de iki adet jeotermal ruhsatı verilecek

Kırşehir’de iki adet jeotermal ruhsatı verilecek

Kırşehir’in Boztepe ve Çiçekdağı ilçelerindeki araziler için 2 adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek. 

Kırşehir’de iki adet jeotermal ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Kırşehir’in Boztepe ve Çiçekdağı ilçelerindeki araziler için 2 adet jeotermal kaynak arama ruhsatı verilecek. 

Kırşehir İl Özel İdaresi, Boztepe ilçesinin sınırları içinde kalan 2.985ha genişliğindeki jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ile Çiçekdağı ilçesi sınırlarında bulunan 2.450,14ha genişliğindeki jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için, açık teklif usulüyle, ayrı ayrı ihale yapacak. 

Boztepe ilçesindeki arazi için 83.331,39 TL muhammen bedel ve bu bedel üzerinden 2.499,94 TL geçici teminat belirlendi. Çiçekdağı ilçesindeki arazinin muhammen bedeli ise 68.382,67 TL; bu arazinin geçici teminatı da 2.051,48 TL olarak açıklandı.  

Boztepe’deki arazinin ihalesi, 18 Temmuz 2019 günü, saat 09.45’te; Çiçekdağı’ndaki arazinin ihalesi ise aynı gün saat 09.55’te yapılacak. Her iki ihale de Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir İl Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

İhale şartnameleri, Kırşehir İl Özel İdaresi, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilecek ve her ihale için ayrı ayrı olmak üzere, bankaya yatırılması gereken 250 TL karşılığında, aynı adresten temin edilebilecek. 

Her iki ihalede de tekliflerin, en geç ihale günü, ihale saatine kadar Kırşehir İl Özel İdaresi, Encümen Toplantı Salonu’na elden teslim edilmesi veya aynı adrese postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler