1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kırşehir’de iki trafo arasına kablo çekilecek

Kırşehir’de iki trafo arasına kablo çekilecek

Enerji Günlüğü- Kırşehir Şeker Fabrikası’na bağlı Saha Trafosu ile L Trafosu arasına kablo çekilecek.Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TŞFAŞ) Kırşehir...

Kırşehir’de iki trafo arasına kablo çekilecek

Enerji Günlüğü- Kırşehir Şeker Fabrikası’na bağlı Saha Trafosu ile L Trafosu arasına kablo çekilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TŞFAŞ) Kırşehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Saha Trafosu ile L Trafosu arasına kablo çekilmesi işi için ihale açtı.

Buna göre iki trafo arasına 800 metre 3x50+16mm² 3,6/6 kV YXC8VZ3V-R, N2XSEYFGY izoleli yassı çelik zırhlı 3 damarlı veya 3 adet 800 metre 1m50/16mm² 3,6/6 Kv XLPE İzoleli, tek damarlı, yuvarlak alüminyum tel zırhlı, bakır iletkenli kablo (TSIEC 60502-2, VDE0276 standardı) çekilecek ve bağlantıları yapılacak. 

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da Akçaağıl Köyü Şeker Fabrikası Mevkiinde gerçekleştirilecek. İhaleye konu iş işe başlama tarihinden itibaren 20 iş günü sürecek.

İhaleye teklif verecek olanların almaları zorunlu olan İhale dokümanı, İdarenin adresinde görülebilecek ve 118 TL karşılığında Kırşehir Şeker Fabrikası- Ticaret Servisi adresinden satın alınabilecek.

İsteklilerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekleri ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 takvim günü olacak.

İhalede gerektiğinde açık eksiltme ve/veya pazarlık yapılabilecek. İsteklilerin veya kanuni vekillerinin ihale günü Fabrikada hazır bulunmaları gerekiyor. İsteklinin komisyonda hazır bulunmaması halinde, mektup ile gönderilen teklifi son ve kesin pey olarak kabul edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler