1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kolen, yüksek enerji faturası için mobil danışmanlık veriyor

Kolen, yüksek enerji faturası için mobil danışmanlık veriyor

Enerji Günlüğü - Kolen Enerji müşterileri, şirketin hizmete sunduğu mobil servise elektrik faturalarının fotoğrafını göndererek avantajları öğrenebilecek.Koloğlu...

Kolen, yüksek enerji faturası için mobil danışmanlık veriyor

Enerji Günlüğü - Kolen Enerji müşterileri, şirketin hizmete sunduğu mobil servise elektrik faturalarının fotoğrafını göndererek avantajları öğrenebilecek.

Koloğlu Holding yatırımı enerji şirketi Kolen Enerji faturaniyolla.com isimli mobil servisi elektrik tüketicilerinin hizmetine sundu. Cep telefonundan elektrik faturasının fotoğrafını faturaniyolla.com adlı mobil servise gönderen aboneler, kendileri açısından avantaj olabilecek her detayı öğrenme şansına sahip oluyorlar.

Yüksek Faturadan kurtulmanın kestirme yolu” sloganıyla hizmete başlayan servis, elektrik kullanıcılarının yüksek faturalardan kurtulabilmesinin önünü açmayı hedefliyor. Elektrik aboneleri faturaniyolla.com adlı hizmete akıllı cep telefonları, bilgisayar, tablet ve dizüstü bilgisayarlarından girip faturalarındaki mevcut indirim bilgilerini öğrenme şansına sahip olabiliyorlar.

TELEFONA UYGULAMA İNDİRMEYE GEREK YOK

Daha ziyade mobil dünyayı kullanmayı hedefleyen www.faturaniyolla.com adlı servisin, kullanım kolaylığından dolayı çok tercih edilen bir mecra haline gelmesi bekleniyor. Servis şu an yalnızca başvuru alıyor. Akıllı cep telefonları üzerinden kolaylıkla işlem yapılabilen servisi kullanmak için telefona herhangi bir uygulama (aplikasyon) indirmeye gerek yok. Elektrik faturası yüksek gelenler ve bundan rahatsız olanlar, telefonlarından direk www.faturaniyolla.com adresine girerek işlem yapabiliyor. 

YÜKSEK FATURADAN KURTULMANIN KESTİRME YOLU

Servisin “Yüksek faturadan kurtulmanın kestirme yolu” sloganıyla yola çıktığını belirten Kolen Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt, “Faturaniyolla.com sadece indirim talep etmek için kullanılan bir uygulama değil. Sloganından da anlaşılacağı üzere “Yüksek faturadan kurtulmanın kestirme yolu” yüksek faturadan kurtulmak için sanki mobil danışmanlık alıyorsunuz. Faturanızdaki endüktif, kapasitif yani reaktif enerjiden kaynaklı, ödememeniz gereken bedelleri ödeyip, ödemediğinizi, hangi tüketici (abone) grubunda, hangi tarifede, hangi tarife sınıfında olduğunuzu yada tüketim profilinize göre hangisinde olmanın sizin için daha avantajlı olacağını danışabileceğiniz bir hizmet. Birim fiyatınız, indirim oranınız, vize tarihi, güç bedeli, güç aşımı olup olmadığı ve benzer birçok konuyu danışabilirsiniz. Bir anlamda cebinizdeki ücretsiz enerji danışmanınız dersek yanılmış olmayız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler