1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Komşunu da alıp gel eletriğin ucuzlasın

Komşunu da alıp gel eletriğin ucuzlasın

Enerji Günlüğü – Sepaş Enerji " Enerjinizi Kazanca Çevirin" projesi kapsamında indirimli tarifeye geçemeyen tüketicilere kazandırdıkları müşteri...

Komşunu da alıp gel eletriğin ucuzlasın

Enerji Günlüğü – Sepaş Enerji " Enerjinizi Kazanca Çevirin" projesi kapsamında indirimli tarifeye geçemeyen tüketicilere kazandırdıkları müşteri başına prim verecek.

Sepaş Enerji,“Enerjinizi Kazanca Çevirin” projesi, bireylere ve işletmelere elektrik satış sözleşmesi yaparak ek gelir elde etme yolu açıyor. İndirimli tarifeye geçemeyen tüketiciler de proje kapsamında kazandırdığı müşteri başına prim almaya hak kazanacak.

Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari “İşletme sahipleri, elektrik satışı yaparak Sepaş Enerji bayisi gibi çalışabilecek ve ekstra gelir kazanabilecek. Herkes kazandırdığı müşteri başına önemli oranlarda prim almaya hak kazanacak” dedi.

Ensari, proje kapsamında sadece işletmelerin değil, bireylerin de indirimli elektrik satışı gerçekleştirilebileceğini söyleyerek “Gençler, ev hanımları veya ek gelire ihtiyaç duyan herkesi bu projemizden yararlanmak üzere Sepaş Enerji’ye davet ediyoruz”diye ekledi.

İNDİRİMLİ ELEKTRİK TARİFESİ İÇİN BİR İMZA YETERLİ

SepaşEnerji’den elektrik almak ve abonelere sunulan kampanyalardan faydalanmak için teknik olarak hiçbir değişiklik yapılmasına gerek olmadığını ifade eden Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari, “EPDK, elektrikte 2014 yılı serbest tüketici limitini belirledi. Yıllık 4 bin 500 kilovatsaat, aylık 135 TL’ye denk düşen miktarda elektrik tüketen aboneler artık elektriğini istediği tedarikçiden alabilecek. Bu ay sonu itibarıyla aydaortalama 135 TL ve üzeri fatura ödeyen ve tedarikçisine borcu bulunmayan herkes Sepaş Enerji’nin indirimli elektrik tarifesine başvurabilir. Başvuru her ayın 5’ine kadar yapılabilir” dedi.

Sepaş aboneliğine geçen tüketiciler kampanyalarda sunulan çeşitli avantajların yanı sıra, yıldayaklaşık 1 fatura kadar da kazanç sağlayabiliyor.

TÜKETİCİLER SÖZLEŞME KONUSUNA DİKKAT ETMELİ

Ensari,Sepaş Enerji aboneliği bulunan müşterilerinin de serbest tüketici olabilme koşullarını sağladıkları takdirde indirimli tarifelerden faydalanmak için sözleşme imzalamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Ensari, “Sepaş Enerji’den fatura alanlar, otomatik olarak indirimli tarifeye geçip geçemediklerini soruyorlar ve neden sözleşme imzalamak zorunda kaldıklarını merak ediyorlar. Hukuki anlamda kişinin kendi imzalı onayı alınmadan bu şekilde bir uygulama maalesef yapılamıyor. Rekabet Piyasası kurallarına da uygun değil. Yani tüketicilerimize Sepaş Enerji’den fatura gelmesi yeterli değil, bir sözleşme ile başvuruda bulunmaları gerekiyor” dedi.

BAŞVURU NOKTALARI

Serbest tüketici durumunda olduğu halde şu anda halen,ulusal tarifeden elektrik kullanan tüketiciler, Sepaş Enerji Ödeme Noktaları’nda, Faturamatiklerde ya da Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezleri’nde sözleşmelerini imzalayarak indirimli elektrik tarifesine geçebilecek.

Müşteri Hizmetleri Merkezleri’ne veya Ödeme Noktaları’na gelemeyenler ise www.sepas.com.trweb sitesinden ya da 444 5 186 numaralı hattan indirimli elektrik sözleşmesini temin edebilecek. İşlem sonrasında sözleşmeyi kargo yoluyla ücretsiz olarak göndermeleri yeterli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler