1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. KOSGEB, uzman yardımcıları alacak

KOSGEB, uzman yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ Uzman yardımcıları alacak. KOSGEB'den...

KOSGEB, uzman yardımcıları alacak

Enerji Günlüğü - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) KOBİ Uzman yardımcıları alacak. 

KOSGEB'den yayınlanan duyuruya göre, Kurum'un Merkez ve Taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere sınavla KOBİ uzman yardımcıları alınacak. Başvuru yapacak adaylardan, mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olan ve KPSS PUAN8 türünden asgari puanı almış olanlardan belirlenen değişik illerdeki 31 pozisyon için başvuru alınacak.

Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme fakültelerinin birinden ya da bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurtiçi ve yurtdışı yabancı fakültelerden mezun olman ve KPSS PUAN81 türünden asgari puanı almış olanlardan ise, yine belirlenen değişik illerdeki 36 pozisyon için başvuru alınacak.

Ayrıca Ankara ili Merkez Teşkilatı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ile bilişim sistemleri mühendisliği bölüm mezunlarından toplam 5 pozisyon için başvuru alınacak.

Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İzmir ve Konya’da bulunan laboratuarlarda istihdam edilecek Metalürji/ Malzeme Mühendisliği bölüm mezunlarından 5 pozisyon başvurusu alınacak. Bursa ilindeki laboratuar için ise Kimya mühendisliği bölüm mezunlarından 1 pozisyon başvurusu alınacak.

Her aday sadece bir pozisyon için başvurabilecek ve başvurunun yapıldığı pozisyona göre, KPSS puanı en yüksek olandan başlanarak, pozisyon sayısının en fazla dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılacak.

Adaylar başvurularını 23 Eylül 2013 Pazartesi tarihinde saat 09.00’dan 09 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar http://www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda başvuru formu doldurarak yapacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler