1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Limak Enerji'ye Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü 

Limak Enerji'ye Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü 

Limak Enerji, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi tarafından Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü’ne layık görüldü. 

Limak Enerji'ye Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü 

Enerji Günlüğü - Limak Enerji, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi tarafından Bursa Mükemmellik Başarı Ödülü’ne layık görüldü. 

Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Bursa Mükemmellik Ödülleri sahiplerini buldu. Limak Enerji’nin ödülü, Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi tarafından şirketin Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a takdim edildi. 

Limak Enerji çalışanlarının katılım sağladığı ödül törenine Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Demir, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay da katıldı. 

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac bundan üç sene önce EFQM Mükemmellik Modelini uygulamaya karar verdiklerini belirtti. Türkiye Kalite Derneği’ne üye olarak bu sürece adım attıklarını anlatan Aytaç "Daha sonra KalDer öncülüğünde yürütülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzaladık. Geçtiğimiz yıllarda Jüri Teşvik Ödülü ve 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi ile bu konudaki başarımızı tescillemiştik” dedi. 

EFQM Mükemmellik Modelini uygulayarak müşterilerine sundukları hizmetlerin etkinliğini ve çeşitliliğini her geçen gün arttırdıklarını anlatan Ali Erman Aytac, şöyle konuştu: 

"Yatırımlarımızı müşteri memnuniyeti odaklı ve yenilikçi bakış açısıyla sürdürüyoruz. Yönetimde mükemmellik felsefemizin yansıması olarak layık görüldüğümüz ödüller ise enerjimize enerji katıyor. Elektrik tedarik şirketleri arasında bu ödülü alan ilk şirket olmak da bizler için ayrı bir gurur. Bu ödüle layık görülmemizde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler