1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Malatya Merkez OSB elektrik şebekesi yaptırılacak

Malatya Merkez OSB elektrik şebekesi yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesine ait, YG- AG elektrik şebekesi yapım işi, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.Malatya...

Malatya Merkez OSB elektrik şebekesi yaptırılacak

Enerji Günlüğü - Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesine ait, YG- AG elektrik şebekesi yapım işi, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesine ait, YG- AG elektrik şebekesi yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

30/06/2015 tarihine kadar tamamlanacak olan işin keşif bedeli (2014 TEDAŞ B.F. ile)5.964.000.-TL ve geçici Teminatı ise417.480. TL olarak belirlenmiş.

İhale, 04/11/2014 tarihinde Saat: 10.00’daBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü- ANKARA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar yapılabilecek.

İsteklilerin gerçek veya tüzel kişi olması zorunlu ve ortak Girişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) kabul edilmeyecek.İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasında veya Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının, 1. Organize Sanayi Bölgesi Hava Alanı Yolu Üzeri MALATYA adreslerinde görülebilecek veya 350.- TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasından temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler