1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Manisa’da sera ısıtabilen bir jeotermal sahaya ruhsat verilecek

Manisa’da sera ısıtabilen bir jeotermal sahaya ruhsat verilecek

Manisa’da sera ısıtmasına uygun bir jeotermal işletme sahasına ruhsat verilecek. 

Manisa’da sera ısıtabilen bir jeotermal sahaya ruhsat verilecek

Enerji Günlüğü - Manisa’da sera ısıtmasına uygun bir jeotermal işletme sahasına ruhsat verilecek. 

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Salihli ilçesine bağlı Hasalan Mahallesi’nde, 16,9ha genişliğinde, ruhsatlandırılmış olan ancak ruhsat sahibi tarafından terk edilmiş bir adet sera ısıtmasına uygun jeotermal kaynak işletme sahası için işletme ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 30 Aralık 2019 günü, saat 10.00’da, Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar ve Kültür Varlıkları Şubesinde yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar ve Kültür Varlıkları Şube Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve 1.000 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar ve Kültür Varlıkları Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. 

Ruhsatlandırılacak olan ihale konusu arazi için 2.505.518,97 TL muhammen bedel ile bu bedel üzerinden 75.165,57 TL geçici teminat belirlendi. 

Önceki ve Sonraki Haberler