1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MAPEG 4 madene tesis kurma şartıyla ruhsat verecek

MAPEG 4 madene tesis kurma şartıyla ruhsat verecek

MAPEG, hukuki durumu sona eren 4 adet maden sahası için ara/uç ürün üretim tesisi kurulması şartıyla ruhsat verecek.

MAPEG 4 madene tesis kurma şartıyla ruhsat verecek

Enerji Günlüğü - MAPEG, hukuki durumu sona eren 4 adet IV. grup maden sahası için ara/uç ürün üretim tesisi kurulması şartıyla ruhsat verecek. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), hukuki durumu sona eren 4 adet IV. grup maden sahasını, ara/uç ürün üretim tesisi kurulması şartıyla, kapalı teklif-açık arttırma usulüyle, ihale edecek. 

İhalesi yapılacak sahaların bulunduğu iller ve erişim numaraları şöyle sıralanıyor:

  • ER.3426244: Tekirdağ
  • ER.3426227: Tekirdağ
  • ER.3426216: Tekirdağ
  • ER.3426254: Tekirdağ ve Edirne

Sahalara ilişkin ihale şartnameleri, pafta ve koordinat bilgisi ile genişliği ve ihale tarihi MAPEG’in web sitesinde yayımlanacak olan ihale duyurusunda bildirilecek. 

İhale Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda yapılacak. 

İhale şartnamesi MAPEG’in web sitesinde görülebilecek. İhaleye katılmak isteyenler, bankaya yatırılması gereken 1.500 TL karşılığında katılım hakkı kazanacaklar. 

Teklifler, en geç ihale günü, 09.00-09.30 saatleri arasında Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda İhale Komisyonuna elden teslim edilecek. Postayla veya diğer yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. 

İsteklilerin, taban ihale bedelinden az olmamak kaydıyla; teklif edilen ihale bedelinin en az %20’si kadar ihale teminatı yatırması gerekecek.

Önceki ve Sonraki Haberler