1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Mersin`de jeotermal alan ihalesi

Mersin`de jeotermal alan ihalesi

Enerji Günlüğü - Mersin'de Akdeniz İlçesi, Esenli-Hebilli Köyü sınırları içinde kalan bir saha için jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat...

Mersin`de jeotermal alan ihalesi

Enerji Günlüğü - Mersin'de Akdeniz İlçesi, Esenli-Hebilli Köyü sınırları içinde kalan bir saha için jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat ihalesi açıldı.

Mersin İl Özel İdaresi İmar İnşaat Daire Başkanlığı, Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Esenli-Hebilli Köyü sınırları içinde kalan 1.473,9 Hektarlık bir adet ruhsatlı jeotermal alan için açık arttırma usulüyle arama ruhsatı verileceğini duyurdu.

Arama ruhsatı için açılan ihalenin taban bedeli 50 milyon 112 bin 6 lira ve geçici teminat tutarı 1 milyon 503 bin 38 lira olacak.

İhale 25 Şubat 2014 günü saat 13:30'de Akkent Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı 28. Cad. No:662 İl Özel İdaresi Kat: 1 Yenişehir / MERSİN adresindeki Mersin İl Özel İdaresi İl Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İhale şartnamesi Mersin İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı (Encümen Müdürlüğü) Akkent Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı 28. Cad. No:662 İl Özel İdaresi Kat: 1 Yenişehir / MERSİN adresinde görülebilecek ve ücretsiz alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler