1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Migros plastik kullanımını bir yılda 247 ton azalttı

Migros plastik kullanımını bir yılda 247 ton azalttı

Migros plastik poşet kullanımını azaltmak için başlattığı kampanya ile 247 ton plastik tüketimini önledi. Şirket kampanyanın ikinci etabında müşterilerini de ödüllendirecek.

Migros plastik kullanımını bir yılda 247 ton azalttı

Enerji Günlüğü - Migros plastik poşet kullanımını azaltmak için başlattığı kampanya ile 247 ton plastik tüketimini önledi. Şirket kampanyanın ikinci etabında müşterilerini de ödüllendirecek. 

Migros’un plastik poşet kullanımını azalmak amacıyla başlattığı Poşetsiz Alışveriş Hareketi, alışveriş başına poşet kullanımını %10 kadar azalttı. Şirket, İş Dünyası Plastik Girişimi taahhüdü kapsamında son bir yılda plastik kullanımını 247 ton azalttı. Migros kampanya kapsamında ayrıca, Ege Orman Vakfı aracılığıyla Manisa Yunt Dağı’na 10 bin fidan dikti. 

Migros, 17 Mart’ta Poşetsiz Alışveriş Hareketi kampanyasının ikinci etabını başlatacak. Bu etapta plastik poşet kullanmayan Money Kart sahibi müşteriler, 17 Haziran tarihine kadar Migros ve Macrocenter mağazalarından, muaf ürünler hariç poşet almadan yaptıkları her 50 TL ve katlarındaki alışveriş için çekiliş hakkı kazanacaklar. 

Çekiliş sonucunda 3 kişi iPhone 13 telefon, 200 kişi 500 TL değerinde alışveriş çeki kazanacak.  

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler