1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. MİTAŞ Enerji için özelleştirme kararı

MİTAŞ Enerji için özelleştirme kararı

Enerji Günlüğü - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TEİAŞ’a ait MİTAŞ Enerji’nin yüzde 0,0663’lük hissesinin özelleştirme kapsamına...

MİTAŞ Enerji için özelleştirme kararı

Enerji Günlüğü - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TEİAŞ’a ait MİTAŞ Enerji’nin yüzde 0,0663’lük hissesinin özelleştirme kapsamına alınmasına karar verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TEİAŞ’a ait 100 milyon TL sermayeli MİTAŞ Enerji’nin yüzde 0,0663’lük hissesinin özelleştirme kapsamına alınmasına karar verdi. Karar bugün tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, yüzde 0,0663 oranındaki hisseler satış yöntemiyle özelleştirilecek. Özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2014 tarihine kadar tamamlanmış olacak. 

MİTAŞ Enerji ve Madeni İnşaat İşleri Türk AŞ, kafes tip enerji iletim ve dağıtım hatları direklerinin tasarım, üretim ve galvanizini yapıyor. Şirket ayrıca, yurtiçi ve dışında bu hatların kurulup işletmeye alınmasına yönelik anahtar teslim projeler de gerçekleştiriyor. Üretim tesisleri Ankara’da bulunan şirket, faaliyet alanlarıyla ilgili çeşitli kalite ve sertifikasyon belgelerine de sahip. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler