1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MTA, Ankara'da 16 sondaj işçisi alacak

MTA, Ankara'da 16 sondaj işçisi alacak

Enerji Günlüğü - MTA, Ankara Sincan'da yapılacak sondaj çalışmaları için dört aylığına 16 işçi alacak.MTA Orta Anadolu III. Bölge (Kızılcahamam)...

MTA, Ankara'da 16 sondaj işçisi alacak

Enerji Günlüğü - MTA, Ankara Sincan'da yapılacak sondaj çalışmaları için dört aylığına 16 işçi alacak.

MTA Orta Anadolu III. Bölge (Kızılcahamam) Müdürlüğü, Ankara İli Sincan İlçesi Yenipeçenek Mah. ve Civarında 01.09.2016- 31.12.2016 tarihleri arasında 16 kişi ile sondaj işi işçilik hizmet alımını açık ihale usulü ile ihale edeceğini duyurdu. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

Sözleşmenin imzalanmasına müteakip, işe başlama talimatı tebliğinden itibaren 5 (beş) takvim günü içinde işe başlanacak olan iş için ihale, 15/08/2016 Pazartesi günü saat: 10.30'da MTA Orta Anadolu III. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacak. 

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Bölge Müdürlüğü Karşıyaka Mah. Cumhuriyet Cad. No: 10 Kızılcahamam / Ankara adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

 İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50,00.- (Elli) Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilecek. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler