1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA çeşitli cihaz satın alacak

MTA çeşitli cihaz satın alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,  üç kısım halinde muhtelif cihaz satın alacak. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü...

MTA çeşitli cihaz satın alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,  üç kısım halinde muhtelif cihaz satın alacak. 

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından  2 Adet Gamma-Ray Spektrometre, 2 Adet Global Navigation Satellite ve 1 Adet Taşınabilir İnfrared Mineral Analiz Cihazı olmak üzere üç kısım halinde cihaz satın alımı için ihale düzenlenecek. 

Cihazların sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatının tebliğinden itibaren  60 (altmış) takvim günü içinde teslim edilmesi gerekiyor.

İhale, 04/11/2016 tarihinde saat 14:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonları'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50, Türk Lirası karşılığı aynı adresten (MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (213 nolu oda) Çankaya/ANKARA) satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler