1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA çimentolama başlığı satın alacak

MTA çimentolama başlığı satın alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, çimentolama başlığı ve casing aksesuarları satın almak üzere ihale açtı. MTA’dan...

MTA çimentolama başlığı satın alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, çimentolama başlığı ve casing aksesuarları satın almak üzere ihale açtı. 

MTA’dan verilen bilgiye göre, Genel Müdürlük üç kısım halinde ekipman alacak. Birinci kısımda 26 adet muhtelif çimentolama başlıkları, ikinci kısımda  335 adet muhtelif yüzdürme ekipmanları, üçüncü kısımda ise 1550 adet muhtelif merkezleyiciler ve çimento sepetleri alınacak. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık. Yerli malı teklif eden yerli isteklilere yüzde 15 fiyat avantajı uygulacak.  

Mal teslim yerleri, yerli istekliler için Ankara MTA Genel Müdürlüğü MAT Dairesi Başkanlığı Ambarları, yabancı istekliler için ise CFR herhangi bir Türkiye Deniz Limanı/CPT herhangi bir Türkiye Hava Limanı olarak belirlendi. 

Yüklenici, sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatının (yabancı istekliler için akreditifin açıldığı tarihinin tebliğinden itibaren) tebliğinden itibaren yüzyirmi iş günü içinde teslim etmek durumunda. 

MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonları’ndaki ihale, 06/12/2016 tarihinde 10:30’da gerçekleştirilecek. 

İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamayacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler