1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA Eskişehir'de linyit aratacak

MTA Eskişehir'de linyit aratacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama, Eskişehir-Alpu’da Karotlu Linyit kömürü arama amaçlı sondaj hizmeti alacak.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,...

MTA Eskişehir'de linyit aratacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama, Eskişehir-Alpu’da Karotlu Linyit kömürü arama amaçlı sondaj hizmeti alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 31.500 m Eskişehir-Alpu’da Karotlu Linyit Sondajı, 3.500 m Eskişehir-Alpu’da Kırıntılı Linyit Sondajı, (Metrajlar birden fazla lokasyonda gerçekleştirilecektir) olmak üzere toplam 35.000 metre linyit kömürü sondaj hizmeti alımı için ihale yapacağını açıkladı.

Sondaj hizmetine sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren 10 (on) takvim günü içinde, en az 6 (altı) adet Wire-Line sistemli çalışan sondaj makinesi ile işyeri teslimi yapılarak başlanması ve 150 gün sürmesi gerekiyor.

İHALE TARİH VE YERİ

İhale, 10/06/2016 tarihinde saat 14:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonları'nda yapılacak. Teklifler,  ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 213 Nolu Oda) satın alınabilecek.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler