1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA iki adet kabinli dizel jeneratör alacak

MTA iki adet kabinli dizel jeneratör alacak

Enerji Günlüğü – MTA, iki adet 700 KVA ve 220 KVA kabinli dizel jeneratör alım ihalesi yapacak.Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, 700 KVA ve 220...

MTA iki adet kabinli dizel jeneratör alacak

Enerji Günlüğü – MTA, iki adet 700 KVA ve 220 KVA kabinli dizel jeneratör alım ihalesi yapacak.

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, 700 KVA ve 220 KVA kabinli dizel jeneratör alımı ve kurulumu işini ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 16.05.2018 tarihinde saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. İhalede, ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup kamu ihale kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli malı teklif eden yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı sağlanacak.

İhale dokümanı, MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 205 nolu odadan görülebilir ve yine aynı adresten 50 TL karşılığında temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunlu. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen teklifler geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler