1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Munzur Üniversitesi enerji doktoru arıyor

Munzur Üniversitesi enerji doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - Tunceli’de kurulu Munzur Üniversitesi, enerji anabilim dalında, bu alanda doktora yapmış yardımcı doçent alacak. Munzur Üniversitesi...

Munzur Üniversitesi enerji doktoru arıyor

Enerji Günlüğü - Tunceli’de kurulu Munzur Üniversitesi, enerji anabilim dalında, bu alanda doktora yapmış yardımcı doçent alacak. 

Munzur Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerinde görevlendirmek üzere öğretim üyeleri alacak. Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü’nde enerji ana bilim dalında görevlendirilecek yardımcı doçentin enerji alanında doktora sahibi olması isteniyor. İsteklilerin en geç 9 Ocak 2018 tarihine kadar Munzur Üniversitesi Rektörlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Adayların belli seviyede yabancı dil yeterliliğine sahip olması isteniyor. Yabancı dil sınavlarının yer ve saati daha sonra adaylara duyurulacak. 

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ DE HOCA ALACAK

Öte yandan, Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ne de daimi statüde tam zamanlı çalışacak bir profesör, iki de doçent alınacak. Profesör endüstri mühendisliği bölümünde, doçentler ise elektrik-elektronik mühendisliği ve mimarlık bölümlerinde istihdam edilecek. Eğitim-öğretim dilinin İngilizce olması nedeniyle isteklilerden İngilizce ders verebilecek koşullara sahip olmaları isteniyor. 

İsteklilerin 8 Ocak 2018 tarihine kadar Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Üniversite Cad. Ağaçlı Yol No: 37-39 PK. 35100 Bornova - İZMİR adresine kargo ile başvurabilecek. 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler