1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Niğde’de 2 adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Niğde’de 2 adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Niğde’de 2 adet jeotermal kaynak sahası için üçer yıllık arama ruhsatı verilecek.

Niğde’de 2 adet jeotermal arama ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Niğde’nin Bor ve Ulukışla ilçelerinde birer adet jeotermal kaynak sahası için üçer yıllık arama ruhsatı verilecek. 

Niğde İl Özel İdaresi, İl Encümeni Başkanlığı, Bor ve Ulukışla ilçelerindeki 2 adet jeotermal kaynak sahası için 3’er yıllık arama ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhaleler, 03 Mayıs 2023 günü, saat 11.00’de başlayacak ve Niğde İl Encümeni tarafından; Yukarı Kayabaşı Mahallesi, Sağlık Caddesi, Eski Adliye yanı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası, Niğde adresinde 5 dakika arayla peş peşe yapılacak.

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Niğde İl Özel İdaresi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Adana Yolu Üzeri, 2. km, İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Niğde veya Niğde İl Özel İdaresi, Encümen Müdürlüğü, Yukarı Kayabaşı Mahallesi, Sağlık Caddesi, Eski Adliye yanı, İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Niğde adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 500 TL karşılığında bu adreslerden temin edilebilecek. 

İstekliler, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar İl Encümenine teslim edecekler. 

Ruhsatlandırılacak olan ihale konusu arazilerin ilçesi, mevkii, yüzölçümü, muhammen bedelleri ve geçici teminatları, ihale sırasına göre aşağıdaki gibi listelendi. 

İHALEYE ÇIKARILACAK JEOTERMAL KAYNAK ARAMA SAHALARI

İlçesi: Bor
Mevkii: Hastane Civarı
Yüzölçümü: 1.319,27ha
Muhammen bedeli: 5.000.000 TL
Geçici teminatı: 150.000 TL

İlçesi: Ulukışla
Mevkii: Altay
Yüzölçümü: 3.958,34ha
Muhammen bedeli: 1.400.000 TL
Geçici teminatı: 42.000 TL.

Önceki ve Sonraki Haberler