1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Nükleer santraller İstanbul’da masaya yatırılacak

Nükleer santraller İstanbul’da masaya yatırılacak

Nükleer enerjide stratejik öneme sahip birçok ülkeden temsilciyi bir araya getirecek olan NPPES, 4-5 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek.

Nükleer santraller İstanbul’da masaya yatırılacak

Enerji Günlüğü - Nükleer enerjide stratejik öneme sahip birçok ülkeden temsilciyi bir araya getirecek olan NPPES, 4-5 Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek.

3. Nükleer Santraller Fuarı ve 7. Nükleer Santraller Zirvesi (NPPES), sektörün önde gelen temsilcilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Türkiye Atom Enerjisi Kurumu’nun destekleriyle Nükleer Mühendisler Derneği (NMD) tarafından Ankara Sanayi Odası (ASO) ile birlikte düzenlenen NPPES, 4-5 Mart 2020’de Pullman İstanbul Convention Center’da gerçekleşecek.

Almanya ve İspanya’dan heyet olarak firma katılımlarının olacağı NPPES’e, Rusya, ABD, Ukrayna, Slovenya, Letonya, İtalya, Belçika ve Fransa’dan nükleerde söz sahibi olan birçok temsilci katılacak. Türkiye’deki nükleer yatırımlarının yanı sıra Ortadoğu ve Afrika'da hayata geçirilmesi planlanan 30 nükleer santral projesi için iş birliği yapmayı hedefleyen firmalar, hem Türk firmalarıyla alt yüklenici olarak çalışmak hem de proje partnerliği yapmak üzere ticari görüşmeler gerçekleştirecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler