1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Okullara yüzde 12 indirimli elektrik

Okullara yüzde 12 indirimli elektrik

Enerji Günlüğü - Sakarya Enerji (SEPAŞ), tüm Türkiye'deki okullara elektriği yüzde 12 indirimli olarak satacak.Sepaş Enerji'den yapılan açıklamaya göre,...

Okullara yüzde 12 indirimli elektrik

Enerji Günlüğü - Sakarya Enerji (SEPAŞ), tüm Türkiye'deki okullara elektriği yüzde 12 indirimli olarak satacak.

Sepaş Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Şirket okullara yönelik bir indirimli elektrik uygulaması başlattı. Bugünkü tarifeler üzerinden 135 TL üzeri fatura ödeyerek serbest tüketici limitine ulaşan okullar, kullanacağı elektriği artık yüzde 12’lik indirimle Sepaş Enerji’den alabilecek.

TÜM TÜRKİYE'DEKİ OKULLAR YARARLANABİLECEK

Sepaş'ın, "Eğitimin Enerjisi Sepaş’tan" başlıklı kampanyasdan Türkiye genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liseler faydalanabilecek. Elektrik faturasında yüzde 12’lik indirim almak isteyen okulların her ayın 4’üne kadar istenen belgelerle birlikte serbest tüketici sözleşmesini Sepaş Enerji’ye iletmeleri gerekiyor. Piyasa Mali Uzlaştırma Merkezi (PMUM) tarafından sözleşmesi onaylanan müşteriler bir sonraki ayın 1’i itibarıyla elektriği indirimli kullanabilecek.

Sepaş'ın okullara indirimli elektrik kampanyası 5 Ağustos 2014 tarihine kadar sürecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen okullar, 444 5 186 numaralı çağrı merkezinden ve/veya www.sepas.com.tr web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler