1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Opet geleceğin liderlerini yetiştiriyor

Opet geleceğin liderlerini yetiştiriyor

Enerji Günlüğü - Opet, potansiyeline inandığı 39 çalışan ve yöneticisine kişiye özel liderlik eğitimi verdi. Opet Fuchs İK departmanı tarafından...

Opet geleceğin liderlerini yetiştiriyor

Enerji Günlüğü - Opet, potansiyeline inandığı 39 çalışan ve yöneticisine kişiye özel liderlik eğitimi verdi. 

Opet Fuchs İK departmanı tarafından kurulan Gelişim Akademisi çatısı altında gerçekleştirilen “Liderlik Programı”, Divan Faruk Ilgaz tesislerinde, 39 çalışanla yapıldı. 

Opet Fuchs İK departmanı konuyla ilgili, “Sağlıklı büyüme hedefi olan ve insana değer veren bir şirketiz. Çalışan sayımızın çok yüksek olmaması, bize çeşitli avantajlar da sağlıyor. 186 çalışanımızın tamamını çeşitli eğitimlere alabiliyoruz. Başlangıç olarak, değerlendirme merkezimizin kriterlerini karşılayan ve potansiyeline inandığımız 39 çalışan ve yöneticimizi Liderlik Programına aldık. Kurumsal eğitimlerde çoğunlukla katılımcıların ortak ihtiyaçlarına göre içerik tasarlanır. Ancak biz, program içeriğimizi katılımcılarımızla birebir görüşme yaparak ve gelişime açık yönlerini tespit ederek, tamamen kişiye özel ihtiyaçlara göre tasarladık. Birebir koçluk, sınıf eğitimi ve online toplantılarla; 39 çalışanımıza, gelecekte lider olmalarını sağlayacak eğitimi vermiş olduk.” açıklamasını yaptı.

 Opet Fuchs Gelişim Akademisi, Liderlik Programının ardından Yönetici Geliştirme Programını başlatacak. 2018 Nisan ayı itibariyle de Gelişim Akademisi çatısı altında; uzmanlık, teknik yetkinlik ve kişisel gelişim eğitimleri verilecek.

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler