1. HABERLER

  2. PETROL

  3. OPET 'Temiz Tuvalet'lere 100 milyon dolar harcadı

OPET 'Temiz Tuvalet'lere 100 milyon dolar harcadı

Enerji Günlüğü – Sosyal sorumluluk projelerine yılda 4-5 milyon dolar ayıran OPET, Temiz Tuvalet projesi için toplam 100 milyon doların üzerinde harcama...

OPET 'Temiz Tuvalet'lere 100 milyon dolar harcadı

Enerji Günlüğü – Sosyal sorumluluk projelerine yılda 4-5 milyon dolar ayıran OPET, Temiz Tuvalet projesi için toplam 100 milyon doların üzerinde harcama yaptı.

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli akaryakıt şirketi Opet Petrolcülük Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk sosyal sorumluluk projelerine yılda 4- 5 milyon dolar ayırdıklarını söyledi. Opet ile özdeşleşen Temiz Tuvalet projesi için yaptıkları toplam harcamanın da 100 milyon doların üzerinde olduğunu kaydetti.

Okan Üniversitesi Girişimcilik Dersi’ne konuk olan Öztürk, 9 milyon kişiye ulaşan ilk sosyal sorumluluk projeleri “Temiz Tuvalet”in üzerinden 15 yıl geçtiğini belirterek, bu proje için toplamda 100 milyon doların üzerinde harcama yaptıklarını söyledi. 

Öztürk, "Tarihe Saygı‘ adlı sosyal sorumluk projemize 2006’dan bu yana 30 milyon dolar harcadık. OPET’in başarı öyküsü ’Önce benzin istasyonu değil, önce insan’ vizyonundan geliyor. Biz her yıl sosyal sorumluluk projelerimize 4-5 milyon dolar ayırıyoruz. Proje bunun üzerine mal olacaksa bütçeyi artırıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler